Bodrum'dan Leros adasına İDO seferleri başladı

Turgutreis ilçesindeki gümrük bölgesinden hareket eden “Marmara” isimli İDO gemisi, 150 yolcusuyla Leros'a ulaştı.

Haftanın 3 günü sabah gidiş-akşam dönüş şeklinde planlanan seferlerin ilkinde adaya giden yolcular, belediye yetkililerinin katıldığı törenle karşılandı. Bazı yolcuların “kapıda vize” zorunluluğunu geçtiği Leros'ta, pasaport kontrolünün ardından misafirlere çeşitli tatlılar ikram edildi ve halk oyunları gösterisi yapıldı.

İDO Satınalma Direktörü Abdullah Kirazoğlu, alanda müziğe eşlik etti ve yolcular arasında yer alan şarkıcı Fedon ile kısa süre müzik çaldı.

Yolcular tarihi ve turistik yerleri gezerek çarşıda alışveriş yaptı.

“Karşılıklı ticaret ve dostluk ilişkilerinin artarak devam etmesini umuyoruz”

Kirazoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, birbirlerinin Ege Denizi kıyısındaki deneyimlerini geliştirmek amacıyla haftanın üç günü Leros'a doğru yola çıktıklarını söyledi.

Turgutreis'ten haftada iki gün Kalimnos'a, haftada iki gün de Patmos'a geziler düzenleyeceklerini belirten Kirazoğlu, şöyle konuştu: “Umarız karşılıklı ticaret ve dostluk ilişkileri artarak devam eder. Marmara Denizi'ndeki tecrübemizi ve Ege Denizi'nde yolcularımıza verdiğimiz memnuniyeti paylaşıyoruz.” Bunu yaşatmak istiyoruz dedi.

Otelciler ve seyahat acentası yetkililerinin de katıldığı gezinin, ilişkileri geliştirme ve bilgi alışverişini artırma amacı taşıdığını belirtmek gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir