İzmir'de sokak köpeklerinden kaçarken kolu kırılan kişi belediyeye şikayette bulundu.

Yunusemre Mahallesi'nde yaşayan 51 yaşındaki Aktif, yaptığı açıklamada, önceki gün akşam saatlerinde Işıkkent Mahallesi'ndeki iş yerinden çıktıktan sonra bir grup sokak köpeğinin saldırısına uğradığını, kaçmak isterken dengesini kaybedip düştüğünü söyledi. köpeklerden.

Kendisini ısıran köpeklerden çevredeki vatandaşların müdahalesi sayesinde kurtulduğunu anlatan, sağ kolundaki ağrı nedeniyle İzmir Tepecik Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurduğunu, durumunun belirlendiğini söyledi. sağ elinde parçalı kırık olduğu öğrenildi.

Kolunun alçıya alınmasının ardından Işıkkent karakoluna giderek Bornova Belediyesi'ne sokak köpeklerini almamasından şikayetçi olduğunu belirten Aracı, şöyle konuştu: “Kaçmasaydım kolumda ısırıklar olacaktı. Düşer düşmez tanımadığım bir kişi müdahale etti ve kendimi kurtarıp yol ortasına düştüm: “Hızlı bir araç gelse aracın altında ezilirdim” dedi. “


“Kırık nedeniyle ameliyat olacağım”

Mağdur olduğu için karakola giderek Bornova Belediyesi'ne şikayette bulunduğunu kaydeden Nakit, şunları kaydetti:

“Belediye köpeklere bakım yapmadığı ve toplamadığı için şikayette bulundum. İnsanlar bu şekilde mağdur ediliyor. Belediye köpekleri alırsa kimse mağdur olmaz. Kırık nedeniyle ameliyat olacağım. İzmir mi Bornova Belediyesi mi karşılayacak?”

Aktif'in annesi Halime Okuducu da 2018 yılında kendisinin de köpek saldırısına uğradığını, kısırlaştırmanın çözüm olmadığını, köpeklerin toplanması gerektiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir