Muhtarlık belgesini alması gereken gün hayatını kaybetti.

31 Mart yerel yönetim genel seçimlerinde 3 adayın yarıştığı Gökçeören ilçe başkanlığı yarışını 2 çocuk babası Emin Batmaz, 96 oyla kazandı.

Batmaz, dün şehir merkezindeki Sümbüllü Bahçe Köşkü'nde yapılacak sertifika törenine 2 saat kala kalp krizi geçirdi. Ameliyata rağmen hayatını kaybeden Batmaz için bugün öğle saatlerinde mahallede cenaze töreni düzenlendi.

Batmaz'ın naaşı, ailesi ve yakınları, Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve vatandaşların katılımıyla Gökçeören Camisi'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.


“Gerçekten iyi şeyler başarmak isteyen biriydi.”

Liderlerden Ali Bayram, Batmaz'ın daha önce herhangi bir hastalığa yakalanmadığını belirterek, şöyle konuştu: “Dün saat 11.00'deki sertifika töreni öncesinde kızını saat 9.00'da okula götürmeye hazırlanırken kalp krizi geçirdi. Köylüler hemen müdahale etti. Onu hastaneye götürmek mümkün olmadı ama acımız büyük' ​​'Kimseye bu kadar acı yaşatmamalı' dedi. dedi.

Muhtar üyesi Vesile Koçyiğit de yoldaşlarını kaybetmenin derin üzüntüsünü dile getirdi.

Yolculuğa birlikte başladıkları Batmaz'ı kaybetmenin acısını hissettiklerini belirten Koçyiğit, şöyle konuştu: “Umarım onun boşluğunu ekip arkadaşlarımızla en iyi şekilde doldurup yolumuza devam ederiz. Hepimize, köyümüze başsağlığı diliyorum. ve insanlık dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir