Ağrı'da bayram öncesi trafik denetimi yapıldı

Ağrı Valisi Mustafa Koç, Kurban Bayramı öncesi gerçekleştirilen trafik denetimlerine, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol ve İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar ile birlikte katıldı.

Vali Koç, Bölge Trafik İcra Noktasında yürütülen denetimlerde sabit araçlarda vatandaşlara emniyet kemeri takılmasının önemini anlatarak, tatilde olan vatandaşlara trafikle ilgili tedbirleri hatırlattı.

Bayram tatili geçirmeniz için gerekli tedbirleri aldığını belirten Ağrı Valisi Mustafa Koç, vatandaşları trafik tedbirlerine uymaları konusunda uyararak, şunları söyledi: “Bugün çocuklarımıza karnelerini verdik ve bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldik. Okullar kapandı ve 9 günlük Kurban Bayramı tatili başladı. Bu nedenle ilimiz genelinde hem jandarmamız hem de polisimiz ile yollarımızın oldukça yoğun olduğunu görüyoruz. Bayramınız kutlu olsun, şehrimize gelip giden vatandaşlarımızın ailelerine kavuşabilmesi için arkadaşlarımız 7 gün 24 saat trafik denetimleri yapıyorlar. Aldığımız önlemler onların huzurlu bir tatil geçirmeleri içindir, bu kontrolleri ne kadar yaparsak yapalım hemşehrilerimizin trafikte ve emniyet kemeri kullanımındaki hassasiyeti çok daha önemli. Emniyet teşkilatımızın 151 ekibi ve 116 personeli, jandarmamızın ise 41 TİM personeli bulunuyor. “Pazar günü kutlayacağımız Kurban Bayramını tüm Ağrılı hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir