Aynı adrese yemek teslim eden 25 kuryeye şok “asılsız emir”

Esentepe ilçesindeki bir evden, kapanış saatlerinde ilçedeki fast food mağazaları ve restoranlardan mobil uygulama aracılığıyla yemek istendi.

25 motosikletli kurye evin önünde toplandığında, adı müşteri olduğu bildirilen AO'nun bu adreste yaşamadığı ve siparişlerin sahte olduğu ortaya çıktı.

Kapıyı açan olmayınca telefonla ulaşılan AO, kimseden yemek sipariş etmediğini, bunu kendisi adına başka birinin yaptığını söyledi.

Evin bulunduğu sokağa birkaç dakikada bir gelen kuryeler ve motosikletlerinin cep telefonuyla çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Şikayette bulundu

Sahte emre mağdur olan dönerci sahibi Ahmet Göçtürk, gazetecilere, bu eylemi yapanların bulunup cezalandırılması gerektiğini söyledi.

Göçtürk, online ya da kapıda ödeme olduğu için genelde teslimattan önce para alamadıklarını belirterek, şöyle konuştu: “Zaten maliyetlerin yüksek olması nedeniyle zor şartlarda hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu durumu şaka olarak gören kişinin bu duruma geldiğini düşünüyorum. bize ne kadar zarar verdiğinin farkında değil. Biz alın terimiz ve kararlılığımızla başardık.” “Gülünmeyi doğru bulmuyoruz. Umarım bunu yapan kişi hak ettiği cezayı alır.” dedi.

Göçtürk, motokuryenin getirdiği mamaların sahipsiz hayvanlara ulaştırıldığını anlattı.

Pide salonu işletmecisi Erdal Girgin de kuryenin arayıp mağdur olduğunu iddia etmesi üzerine olaydan haberdar olduğunu söyledi.

Sanal oyundan adres ve telefon bilgilerini aldıktan sonra adına asılsız şikayet ve emirler alan AO'nun, babasıyla birlikte Karacabey Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulunduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir