Karşıyakalı çocuklara 23 Nisan'a özel Atatürk mozaiği – GÜNDEM

Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bu yıl tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşku ve gururla kutlayacak.

Bu kapsamda bayrama hazırlık amacıyla billboard, poster ve sosyal medya görsellerinde Karşıyakalı çocukların ve ailelerin fotoğrafları foto mozaik tekniğiyle kullanılacak. Birçok fotoğrafın bir araya getirilmesiyle bir Atatürk portresi oluşturulacak.

BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH 15 NİSAN

Görüntüde yer almak isteyenler, kullanmak istedikleri fotoğrafı 15 Nisan Pazartesi gününe kadar Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarına “Paylaşabilirsiniz” notuyla özel mesaj yoluyla gönderebilecekler. Tasarlanacak görsel, tatil haftasında Karşıyaka Belediyesi tarafından hem billboardlarda hem de sosyal medya hesaplarında paylaşılacak.

BİR GURUR BEYANI OLACAK

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, Atatürk'ün şehrine ve çocuklarına yakışır çalışmalar yapacaklarını belirterek, şöyle konuştu: “Atatürk ilkelerini ileriye taşımak için bu 23 Nisan imaj yılında Karşıyakalı çocuklarımızın ve ailelerinin fotoğraflarına yer vermeye karar verdik. Cumhuriyetin ve değerlerinin geleceğe aktarılması ve çocuklara hoş bir anı bırakılması amacıyla, “Gurur tablosu oluşturacak çalışmalara çocuklarımızın ve ailelerimizin de katılımını bekliyoruz” dedi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir