“Kaybolduğu” söylendi… Megastar Tarkan'dan videolu yanıt geldi!

Türkiye'nin en ünlü şarkıcılarından biri olan Megastar Tarkan, şarkıları, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor.

Ünlü şarkıcı son yıllarda “Geççek” ve “Son Durak” şarkılarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılı için yazdığı “İyi Uykular” marşıyla adından söz ettiren Tarkan'dan yeni albümün müjdesi geldi.

“SENİ SEVİYORUM”

Uzun süredir paylaşım yapmayan Megastar'ı sevenler merak etti. “Ortadan kaybolduğu” yönündeki söylentilerin ardından Tarkan'a videolu yanıt geldi.

TARKAN1

Tarkan, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba, nasılsın? Muhtemelen 'Tarkan'a ne oldu? Yine ortadan kayboldu' diye merak ediyorsunuz değil mi? Çok çalışıyorum. Bu yaz sizin için yeni şarkı albümünü hazırlamaya çalışıyorum. Don don Endişelenmeyin, bitireceğiz. Çok güzel.” “Sanırım bir albüm geliyor. Tabii karar size kalmış ama beğeneceğinizi düşünüyorum. Bu yaz güzel bir yaz olacak, öyle umuyorum diyelim. Umut dolu bir yaz olsun, neşe, eğlence ve gülümsemeler. Umarım görüşürüz Çabuk, o zaman çok çalışayım. Seni seviyorum.”

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!  Bakan Koca acı haberi açıkladıUsta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca acı haberi açıkladı
Hayatını kaybedeceği iddiası sıradanlaştı! Hayatını kaybedeceği iddiası sıradanlaştı!
Ateş paylaşımı geldi! Ateş paylaşımı geldi! “Cezalarını çeksinler…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir