PTT emeklilerine yüzde 20 indirim

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT'lerin emeklilere yönelik başlattığı kargo indirimi kampanyasına ilişkin açıklama yaptı.

Ülke genelinde posta, kargo, bankacılık ve e-ticaret sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren PTT ile emeklilere özel kampanya başlattığını belirten Bakan Uraloğlu, şöyle konuştu: “Bütün emeklilerimiz yüzde 20 indirimden yararlanabilecek. Kargo gönderilerinde %.”

“Yurt içi kargo taşımalarında %20 indirim”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” ilan edildiğini hatırlatan Bakan Uraloğlu, şöyle konuştu: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak emeklilerimize yönelik kampanyalarımıza devam ediyoruz. Emeklilere yönelik indirim kampanyalarımıza devam ediyoruz. Emeklilerimiz şehirlerarasında Şimdi de emekli vatandaşlarımıza PTT'nin standart ulaşım ve adres teslim hizmetlerinde yurt içi eşya taşımalarında ayda en fazla %20 indirim kampanyası başlattık. PTT işyerlerine gelip TC kimlik numaralarını ibraz etmeleri halinde indirimden yararlanabilecekler” dedi.

Bakan Uraloğlu ayrıca emeklilerin kampanyaya ilişkin detaylı bilgiye PTT'nin resmi internet sitesi www.ptt.gov.tr ​​üzerinden veya PTT işyerlerinden ulaşabileceklerinin altını çizdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir