Tokat depreminden etkilenen çocuklar teknelerle denizlere çıkarıldı

Tokat Belediyesi, Sulusaray depreminden etkilenen çocukların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla kent merkezindeki Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerinde eğitim gören öğrencileri ağırladı.

Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, öğrencileri bayraklarla karşıladı ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler daha sonra Yeşilırmak'a tekne turu yaptı.

“Herkes çok mutlu”

Başkan Yazıcıoğlu, 23 Nisan'da herkesin mutlu olduğunu belirterek, “Biz bu depremden biraz endişeliydik. Özellikle Sulusaray, Yeşilyurt ve birçok ilçe ve ilde bu depremi yaşadık. Bugün 23 Nisan, herkes çok neşeli. Tokat gibi. Belediye olarak bu genç arkadaşlarımızı burada ağırlıyoruz.” Onları ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu depremin psikolojisinden kurtulmak ve bayramı coşkuyla yaşamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bizi hayal kırıklığına uğratmadılar ve onurlandırdılar. Bugün büyük önderimizin gençlere emanet ettiği bayramlardan biridir. Bir gün Tokat'ta yönetici olacaksınız. Öncelikle geldiğiniz için çok teşekkür etmek istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir