Trabzon'da bayram kutlama töreni düzenlendi – Son Dakika Haberleri

Vali Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen programda, bayramların sevgi ve dostluğun arttığı, kırgınlık ve kırgınlıkların azaldığı dönemler olduğunu söyledi.

Bayram törenine vatandaşların katılımına dikkat çeken Yıldırım, bunların birlik ve beraberliği gösteren sahneler olduğunu söyledi.

Yıldırım, bayramlarda meydana gelen trafik kazaları konusunda uyarıda bulunarak, şunları söyledi: “Maalesef bayramda trafik kazaları oluyor. Vatandaşlarımızın her şeyden önce şunu bilmeleri gerekiyor ki, trafik kurallarına uyarlarsa, çok hızlı gitmezlerse, belki güvenli bir şekilde oraya gidebilirler. 5-10 dakika sonra gidecekleri yere varıyorlar, 15 dakika sonra gerçekten önemli.” dedi.

TBMM Bayındırlık, İmar ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu da herkesin bayramını kutladı.

Nice sağlıklı ve mutlu bayramlar dileyen Karaismailoğlu, “Daha güzel bir Trabzon, daha güzel bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam etmeyi umuyoruz. Daha nice güzel bayramlar diliyorum.” Dedi.


“Gazze'deki insanlık dramının son bulmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum”

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, tatilin Trabzon'da yaşanabilmesi için her türlü önlemin alındığını vurguladı.

Herkesin Kurban Bayramını tebrik eden Genç, “Bayramımız mübarek ve güzel olsun ama biz bu bayramı huzur içinde kutlarken, bu bayramın kardeşlerimize kurtuluş getirmesini, Gazze'deki insanlık dramı ve soykırımını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. bitecek.” dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve MHP İl Başkanı Ömer Ayar da vatandaşların bayramını kutladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir