Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yıllar önce canlı yayında pantolonunun inmesi olayı sıradanlaşmıştı! Kazanın detaylarını ilk kez anlattı

Uzun süredir ilişkileriyle magazin gündeminde yer alan Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan çiftinin her olayı çok konuşuluyor.

Oyunculuk kariyerine ara vererek sunuculuğa devam eden Mehmet Ali Erbil, programlardaki ilginç davranışlarıyla sık sık gündeme geldi.

Mehmet Ali Erbil'in “Ya O Ya Şu” programı en dikkat çeken formatlardan biri oldu.

PROGRAM YAYINDAN KALDIRILDI

Programda Erbil, “Eller havada asker” komutunu verdikten sonra takımdan birinin arkasına geçerek pantolonunu indirdi. Pantolonuyla birlikte iç çamaşırı da hızla çıkarılan adamın cinsel organı kameralara yansıdı.

RTÜK bu olayın ardından müdahale ederek programın yayınının durdurulması yönünde 12 kez yaptırım uyguladı. Cezanın ardından programa ara verildi.

MEHMET ALİ ERBİL

“Evrim Akın'la Ev Turu” programı için evinin kapılarını açan Mehmet Ali Erbil, hem sunucu Evrim Akın'a hem de sevgilisi Gülseren Ceylan'a hafızalara kazınan o canlı yayın etkinliğini anlattı.

Olaydan yıllar sonra açıklama yapan Erbil, söyledikleriyle insanları güldürdü. Eski sunucu sözlerine şöyle başladı: “Pantolonunu çıkardığım her erkeğin içinde farklı bir şey var. 50 gündür bunu yapıyoruz… Onu kontrol ediyorlar, arkasında bir ekip var.”

Eurym1

Erbil sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tumanını sımsıkı bağlıyorlar ki aşağı düşmesin. Kusura bakmayın herkesin tumanını kontrol edeyim mi? Bunun için para alan insanlar var. O çocuk bile o gün tumanını bağlamadı. Yani L 'Aşağı çektim. Her şeyin bittiğini gördüm, arkadaşın. Ben ve doğrudan 'ortaya çıktım?' “Diye sordum. Bunu bilerek yapabilir miyim? Bindiğim dalı kesebilir miyim? Pek çok insan ekmek yiyor.”

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Burak Deniz'in yeni dizideki partneri sosyal medyada gündem oldu!  Aralarında 15 yaş fark var... Burak Deniz'in yeni dizideki partneri sosyal medyada gündem oldu! Aralarında 15 yaş fark var…
Gerçek hayattaki görünüşü muhteşemdi!  Pozları sosyal medyayı şok ettiGerçek hayattaki görünüşü muhteşemdi! Pozları sosyal medyayı şok etti
Başörtüsü taktı, adını değiştirdi!  Onu görenler tanıyamadıBaşörtüsü taktı, adını değiştirdi! Onu görenler tanıyamadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir