Bartın'da iki araç çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı

Kurucaşile'den Bartın istikametine giden CD'li araç, Bartın'dan Aliobası köyüne dönen 19 yaşındaki Selçuk Eyşi'nin kullandığı araçla çarpıştı.

Kazanın ardından Selçuk Eyşi'nin kullandığı araç takla atarak yol kenarındaki kanala düştü. İstinat duvarına çarparak duran otomobilin sürücüsü, yanında bulunan 20 yaşındaki Berat Yaprak ve 19 yaşındaki EK ise araç içerisinde sıkıştı. Ekiplerin müdahalesiyle araçtan çıkarılan sürücü Selçuk Eyşi olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçtan ağır yaralı olarak çıkarılan Berat Yaprak ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Diğer araçta bulunan 71 yaşındaki Hanife Demir ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan sürücü CD'nin durumunun iyi olduğu, diğer araçtan çıkarılan EK'nin ise ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu öğrenildi.

Ulaşım bir süre kontrol altında tutuldu

Korkunç kazada hayatını kaybeden Selçuk Eyşi, Berat Yaprak ile ağır yaralanan EK'nin arkadaş oldukları ve Kurucaşile kesimini ziyarete gittikleri, dönüş yolunda kazanın meydana geldiği, kazada ise yanında bulunan Hanife Demir'in bulunduğu belirtildi. Kurucaşile bölgesi. Kazada diğer araçta hayatını kaybeden sürücü ile yaralı sürücünün yakını CD

Kazanın ardından Amasra Kaymakamı Kadir Perçi olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Jandarma ekipleri, yolda başka bir kazanın yaşanmaması için bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Kontrollü ulaşımın sağlandığı yol, araçların kaldırılmasının ardından tamamen ulaşıma açıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir