Bugün Üsküdar ve Şişli'de bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Daire Başkanlığı, 'İstanbul'u Koşuyorum' etkinliği kapsamında 06.00-11.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak alternatif yol ve güzergahları belirledi. Asya Etap Yarışı” bugün yapılacak.

Buna göre Üsküdar Harem sahil yolu, Hakimiyeti Milliye caddesi (sahil yolu ile Selmani Pak caddesi arasındaki kısım), Paşalimanı caddesi, Kuzguncuk Çarşı caddesi, Abdullah Ağa caddesi (Kuzguncuk Çarşı caddesi ile Kuzguncuk tünelinin l çıkışı arasındaki kısım) ve tamamı Bu güzergaha çıkan yollar ve caddeler trafiğe kapatılacak.

Bu yollara alternatif olarak Selimiye İskele, Dr. Eyüp Aksoy, Nuhkuyusu, Gümüşyolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa, Hakimiyeti Milliye, Halk, Cumhuriyet ve Dr. Fahri Atabey yollarını ve D-100 otoyolunu kullanabilirsiniz.

Şişli'de “Bizim Sokağımız” etkinliği nedeniyle yollar trafiğe kapatılacak.

Şişli'de düzenlenecek “Bizim Sokağımız” etkinliği kapsamında bugün ilçedeki bazı yollarda trafik akışı sağlanamayacak.

Paşa Mahallesi Behram Çavuş Caddesi Civelek Caddesi girişinden Ortanca Caddesi ile kesiştiği yere kadar, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Çınar Caddesi Kuruçay Caddesi girişinden Eren Caddesi ile kesiştiği noktaya kadar, Gülbahar Mahallesi Çimen Caddesi 1 Via Gülbahar girişinden girişine kadar Via Ortanca ile kesişme noktası. Kurtuluş Caddesi ile Ülkü Caddesi kesişimi, Fulya Mahallesi Akıncı Bayırı Caddesi Galip Bey Caddesi Mevlüt Pehlivan Caddesi kavşağında ve Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi girişinden başlayarak 11.00-17.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak. Silahşör Yolu girişi Harzemşah Caddesi kavşağındadır.

Yay Meydanı, Batı, Kuruçay, Gülbahar, Silahşör, Sıracevizler, Ortaklar sokakları ile Civelek, Ortaca, Eren, Seyhan, Gürbüz, Ülkü, Kurtuluş, Haşhaş, Mevlüt Pehlivan, Mevlüt Pehlivan Yanı, Galip Bey, Harzemşah ve Feriköy F sokakları ırınım Alternatif güzergahlar belirlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir