Çankaya Kent Konseyi, Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner başkanlığında tam katılımla toplandı – GÜNDEM

Yeni dönemde Kent Konseyi'nde görev alacak Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri belirlendi.

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 65,26 oy alarak seçmen belgesini alan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, ilk meclis toplantısını yeni dönemin meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcileriyle gerçekleştirdi.

Çankaya Kent Meclisi ilk toplantısını Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner başkanlığında tam katılımla gerçekleştirdi. Yeni dönemde meclis üyeleriyle uyumlu çalışacaklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Çankaya için birlikte çalışarak 5 yıllık yol haritasını çizmeyi planladıklarını, öneri ve yapıcı eleştirileri memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

VELİ ŞAHİN CUMHURBAŞKAN YARDIMCISI OLDU

İlk toplantıda Meclis ve Yönetim Kurulu başkan yardımcılığını da seçen 45 kurul üyesi, oybirliğiyle Veli Şahin'i birinci başkan yardımcılığına, Fevzi Gümüş'ü ise ikinci başkan yardımcılığına seçti. Belediye başkan yardımcılığı seçimlerinin ardından Çankaya Kent Konseyi üyeleri oybirliğiyle meclis üyelerini belirledi ve meclis üyelerine Gülüzar Üzgün, Sercan Kavak ve Fevzi Gümüş'ü belirledi.

OFİSİMİZE YÜKSEK DESTEKLE BAŞLADIK

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, meclis toplantısının açılış konuşmasında şunları söyledi: “İkinci yüzyılın ilk yerel seçimlerini yaptık. Çankaya'da seçim çalışmalarımızı sahada karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde yürütmeye çalıştık. Çankaya'da olumsuz bir örnek oluşturmadan, herhangi bir tatsız olaya yol açmadan seçimleri huzur içinde tamamladık. Hem Ankara'da hem de Türkiye'de vatandaşlarımız siyasi mesaj verdi, irade ortaya koydu. Çankaya taahhüdümüze bugüne kadarki Meclis masasına göre yenilik ve değişikliklerle, belediye başkanlığı konusunda partimize geçmişe göre daha fazla destek vererek başladık. Seçim sonuçlarının tüm vatandaşlarımıza, Çankaya'ya ve Ankara'ya hayırlı olmasını diliyorum.”

TÜM ŞEHİR MECLİSİ ÜYELERİMİZ İŞBİRLİĞİMİZDİR

Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, bundan sonra süreci belediyenin tüm paydaşlarıyla birlikte yöneteceklerini vurgulayarak, şöyle konuştu: “Kent Meclisimizde çok yetkin ve nitelikli arkadaşlarımızın olduğunu, tüm Kent Konseyi üyelerimizi meslektaşımız ve meslektaşımız olarak değerlendireceğimizi belirttim. Bu şehir için birlikte çalışacağız, hala aynı noktadayım, bu şehir için birlikte çalışmayı, önerileri ve yapıcı eleştirileri kabul ederek gelecek dönemin haritasını çizmeyi ve 5 yıl boyunca daha iyi nasıl yapabiliriz diye mücadele etmeyi düşünüyorum. Çankaya'ya hizmet ediyoruz. Bu anlamda Meclisimizin tüm üyelerinin bu sürece katkı sağlayacağına inancım tamdır. Hepimiz için faydalı ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. “İnşallah çok verimli, uyumlu, sağlıklı çalışmalar yapacağız. 5 yıldır” dedi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir