Gazeteci Fatih Altaylı kime oy vereceğini açıkladı! İlçe belediyelerinde de favori adaylarını açıkladı.

Fatih Altaylı, YouTube'da yaptığı yayınlar ve açıklamalarla sıklıkla dikkat çekmeyi başarıyor.

Altaylı, yazısında bu kez yerel seçimlerde mevcut belediye başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğini duyurdu.

Altaylı, şöyle konuştu: “Tüm Türkiye'nin tam yetkiyi tek bir kişiye emanet etmenin dezavantajlarını gördük. Bu yüzden İstanbul'u aynı kişiye veya onun temsilcisine vermek istemiyorum. Ayrıca ülkenin diğer yarısının da ülkede hakları olmalı ve kendilerini tamamen dışlanmış saymamalılar. Bu nedenle oyum CHP adayı İmamoğlu'na.”

Fatih Altaylı

“En sevdiğim 4 isim var”

Fatih Altaylı, programında konuk ettiği İstanbul ilçeleri için favori 4 adayını da açıkladı. Altaylı, favori 4 adayı olarak şu isimleri sıraladı:

FATİH ALTAYLI

“1 numaraya koyacağım isim CHP'nin İstanbul Eyüp belediye başkan adayı Mithat Bülent Özmen'dir. İkinci favorim ise CHP'li belediye başkan adayı Fatih Mahir Polat. Üçüncü favori adayım ise CHP adayı Üsküdar Sinem Dedetaş. “Dördüncü favori adayım CHP adayı Şişli Resul Emrah Şahan.”

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Acı haberi az önce aldı!  İlk yazı geldiAcı haberi az önce aldı! İlk yazı geldi
Sahip olduğu estetiği şöyle anlattı: Geçirdiği estetik ameliyatını şöyle anlattı: “Göbek bağından…”
MASAK soruşturma başlatmıştı!  92 milyar liralık mal varlığına el konuldu MASAK soruşturma başlatmıştı! 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir