Hüseyin Can Güner, bayramı vatandaşlarla kutladı – GÜNDEM

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ramazan bayramının ikinci gününde CHP genel merkezinde düzenlenen kutlama programına katıldı. Başkan Güner daha sonra başkentin simge mekanlarından Kuğulu Park'ta vatandaşlarla birlikte kutlama yaptı.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ramazan Bayramının ikinci gününde vatandaşları tebrik etti. İl ve ilçe teşkilatlarıyla CHP genel merkezinin geleneksel bayram programına katılan Başkan Güner, daha sonra Kuğulu Park'ta vatandaşlarla buluştu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka Vatandaşları, Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve Mamak Veli Belediye Başkanı Gündüz Şahin karşıladı.

VATANDAŞLARLA SELFİE

Başkentin sembol mekanlarından Kuğulu Park'ı ziyaret eden vatandaşlara sürpriz yapan Başkan Güner, her yaştan vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Havanın baharı karşıladığı günlerde Kuğulu Parkı dolduran vatandaşlar Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile bol bol fotoğraf çektirdi. Güner, Kuğulu Park'ta çalışan çalışanları da tebrik ederek fotoğraf çektirdi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir